Rugăciuni la cimitirul Șerbănești

In Duminica a XXII-a după Rusalii, Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul va sluji la biserica ”Sf. Voievozi” din cartierul Șerbănești

Băcăuanii se vor putea ruga în această duminică alături de Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul la biserica ”Învierea Domnului” din municipiul Bacău. După-amiază, la ora 15.00, Preasfinția Sa va fi prezent la biserica ”Sf. Voievozi” din cartierul Șerbănești, unde va sfinți capela cu hramul ”Sf. Treime” și va oficia slujba de rugăciune pentru persoanele fără adăpost și fără familie înmormântate în acest cimitir și în cimitirele orașului. De asemenea, ierarhul va sfinți și pachetele pregătite special de credincioșii și preoții parohiei ”Sf. Voievozi”, alături de alți binefăcători, care vor fi ulterior împărțite la căminele de bătrâni și centrele de copii din județul Bacău. ”Aceste pachete cu alimente vor ajunge la șapte centre pentru copii și trei cămine de bâtrăni, între care Centrul Rezidențial de la Hârja și la Fundația ”Episcop Melchisedec” din Roman”, a precizat preotul Adrian Ghinea, parohul bisericii.

Soborul de preoti
Soborul de preoti

În Eparhia Romanului și Bacăului a devenit deja o tradiție ca în această perioadă, Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul să se roage la cimitirul din Șerbănești pentru cei fără adăpost ori fără familie, pe care nu are cine să-i pomenească.

Leave a Reply