Prima zi de școală la Odobești

 

Fotografie-0068       Prima zi de școală a anului școlar 2015-2016, a adus bucurie elevilor școlii primare din satul Odobești unde aceștia s-au revăzut după binemeritata vacanță de vară. Bucuria le-a fost deplină deoarece, au găsit școala din Odobești  cu sălile de clasă renovate, sală de calculatoare, parchet ȋn toate sălile de clasă, grupuri sanitare noi, iar la exterior clădirea renovată ȋn totalitate. Ȋn deschidere d-na director Mirela Grosu a urat bun venit elevilor, părinților și tuturor celor prezenți, iar ȋn cuvântul de deschidere, a subliniat importanța pe care o are școala și Biserica ȋn formarea personalității umane și totodată necesitatea colaborării ȋntre cele două instituții.

Fotografie-0063

   Slujba de binecuvântare a noului an școlar a fost oficiată de parohul bisericii din localitate preotul Augustin Cârlan alături fiindu-i profesorul de religie al școlii, preotul Mihai Liche, cântărețul bisericii Petru Bârgu, ȋnvățătorul satului Odobești C-tin Năcuță, și unii membrii ai Consiliului parohial ai Parohiei Odobești.  La acest eveniment au fost prezenți primarul comunei Odobești Costel Burcă, viceprimarul Herghelegiu Emanuel, Agent Principal de Poliție Sava Marian, Agent de Poliție Cristi Oprea, angajați ai primăriei Odobești și membrii corpului didactic ai școlii din Odobești și bineȋnteles nu trebuie să-i uităm pe părinții și bunicii care au ȋnsoțit pe cei mici.

Fotografie-0058

       “Este un moment de bucurie pentru comunitatea noastră deoarece  este un nou ȋnceput și nădăjduim cu ajutorul lui Dumnezeu că aceste frumoase realizări administrative să se reflecte cu impact pozitiv  ȋn evoluția și formarea noii generații de elevi. De aceea pe această cale le dorim tuturor elevilor ajutor și binecuvântare de la Bunul Dumnezeu și mult succes ȋn noul an școlar !

Fotografie-0070

 Pr.Augustin Carlan


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.